Om oss

Ledningen har arbetat i byggbranschen sedan 1980-talet och har under året byggt upp ett arbetslag av självgående, kompetenta medarbetare med expertis inom olika fält.

Gemensamt för alla medarbetare är att de fortlöpande vidareutbildas, har tillgång till moderna arbetsverktyg och uppdateras med den senaste tekniken i de arbeten de utför. Vi har personal som fungerar som ren arbetskraft likväl som professionella snickare med detaljarbeten som huvudsyssla. Det är aldrig några problem att kalla in mer personal vid behov – oavsett det gäller murning, fasadrenovering, VVS, snickerier eller tapetsering. Vi är stolta över vår flexibilitet och styrka.

Trygghet i styrka och storlek

Vår starkaste resurs är våra medarbetare, som ser till att arbetet utförs korrekt och enligt rådande regelverk. När vi spänner musklerna gör vi det gärna rejält, och kommer således ofta till små och medelstora projekt med en grupp på tio eller fler medarbetare som snabbt och effektivt utför beställda arbeten. Bli inte förvånad om vi lägger om ditt tak på en dag eller två: vi gillar att överraska med precision, effektivitet och som sagt; muskler.

Planering

Rätt man på rätt plats säkerställs genom erfarenhet, duktiga medarbetare och stabil projektledning som överser alla moment. Regelbunden kontakt med beställare ger kontinuerlig återkoppling och vi välkomnar er gärna till bygget för att själva kontrollera att projektet fortlöper som det ska.

Miljöengagemang

Vi tar vårt ansvar för att våra barn och barnbarn ska få njuta av gröna träd och rena sjöar. Genom att ta hand om avfall på korrekt sätt, använda miljövänliga alternativ när sådana finns och minimera kemikalier, gifter och utsläpp sover vi bättre om natten.

Försäkrade mot fel

Vi är ansvarsförsäkrade upp till 10 miljoner hos Trygg Hansa – vilket gör oss unika i branschen. Som beställare ger det dig trygghet då vi tar ansvar för uppkomna fel och eventuella skador till följd av vårt arbete (vi kan stolt säga att det aldrig hänt).

ROT-avdrag

Avdrag för ROT gör vi direkt på fakturan. Läs mer om vilka arbeten som ger skatterabatt på Skatteverkets hemsida.

Information om ROT-avdrag

Arctic Nord AB
Åbergssons väg 13 

170 77 Solna

Tel. 0739 10 99 33

info@arcticnord.se